20 jarig jubileum

Meer nieuws

30 augustus 2023

Deze zomer vieren we een bijzondere mijlpaal: Delftse peuterspeelscholen, voorheen bekend als Stichting Delftse Peuterspeelzalen, bestaat 20 jaar!

Sinds de oprichting is er veel veranderd in het aanbod op de peuterspeelzalen. Wat ooit begon als een plek waar peuters gezellig met elkaar speelden, heeft de peuterspeelschool zich ontwikkeld tot een plek waar pedagogisch medewerkers de peuters spelenderwijs stimuleren in hun ontwikkeling en peuters worden voorbereid op de basisschool.

Afgelopen week hebben we samen met kinderen en ouders het 20-jarig jubileum en onze nieuwe naam gevierd. Op al onze locaties was er taart aanwezig en alle kinderen ontvingen een kleine attentie om het jubileum en de naamswijziging te vieren.

Met dankbaarheid en trots kijken we terug op de afgelopen 20 jaar. Wij willen alle ouders bedanken voor hun vertrouwen. We koesteren dit vertrouwen en kijken ernaar uit om nog vele jaren de ontwikkeling van de peuters spelenderwijs te stimuleren en hun voor te bereiden op de basisschool.